32nd Annual HACR Symposium: The Power of Hispanic Inclusion™

Tuesday, October 15

8:00 AM - 9:00 AM EDT (1 hour)

Breakfast Briefing: Cid Wilson's Journey Through DE&I on the Walk to Wall Street

- Vanessa Bowling Ajavon VP, Executive Programs, HACR,
- Cid Wilson President & CEO, HACR

9:00 AM - 10:00 AM EDT (1 hour)

Bridging Movements: Civil Rights and Corporate Strategies

- Alicia Menendez, Anchor and Correspondent, MSNBC
- Janet Murguía, President & CEO, UnidosUS
- Marc H. Morial, President & CEO, National Urban League

10:00 AM - 11:00 AM EDT (1 hour)

Diversity by Design: Crafting Inclusive Hiring Practices

- Yai Vargas, VP of Strategic Engagements, HACR
- Rodrigo Salles Medina, Global Co-Chair, Medtronic Hispanic Latino Network, Medtronic
- Cinthia López, Director, People Operations, Google

12:00 PM - 1:15 PM EDT (1 hour, 15 min)

Fireside Luncheon: A Conversation with SBA Administrator Guzman

- Cid Wilson, President & CEO, HACR moderator
- The Honorable Isabel Casillas Guzman, Administrator, U.S. Small Business Administration

1:45 PM - 2:30 PM EDT (45 min)

Across Borders: Balancing Global DEI Dynamics and Local Backlash

- **Dr. Lisette Garcia,** EVP & Chief Operating Officer, HACR moderator
- Frank Starling, Chief DEI Officer, Cannes Lions International Festival of Creativity
- Irene Natividad, President, GlobeWomen Research and Education Institute

2:30 PM - 3:30 PM EDT (1 hour)

General Counsel Roundtable

- Lourdes Rosado, President & General Counsel, LatinoJustice PRLDEF
- Willie Hernandez, International General Counsel, The Coca-Cola Company
- Marjorie De La Cruz, Chief Legal Officer, Chobani
- Ricardo Anzaldua, Executive Vice President & General Counsel, Everest Global
- Lucy Lopez, Chief Legal Officer & Corporate Secretary, Spencer Stuart

3:30 PM - 4:15 PM EDT (45 min)

The Disruptors of DE&I

- Ileana Ruiz, Director of Corporate Relations, HACR moderator
- Keyla Cabret-Lewis, Vice President of Diversity, Equity and Inclusion and Talent Development, AFLAC
- Joaquin Martinez, VP, Vaccines Field Sales, GSK
- Kristin Coleman, Executive Director, Global Diversity, Equity & Inclusion, JPMorganChase
- Erica Madrid, Executive Director of Diversity and Inclusion, Morgan Stanley

6:00 PM - 10:00 PM EDT (4 hours)

We'll cap off the evening with our Annual HACR Inclusion Gala, a separately ticketed event celebrating Hispanic inclusion excellence.

- Ramon Laguarta, Executive Honoree, Chairman and CEO of PepsiCo
- Ralph de la Vega, Corporate Director Honoree, Board Director at American Express,
 New York Life and more.
- **Nellie Borrero**, Inclusión Champion Honoree, Managing Director and Senior Strategic Advisor for Global Inclusion at Accenture
- Target Corp., Corporate Honoree to be received by Brian Cornell, Chair and CEO

Wednesday, October 16

8:15 AM - 9:15 AM EDT (1 hour)

Breakfast Briefing with American Cancer Society

 Tawana Thomas Johnson, SVP and Chief Diversity Officer, American Cancer Society

9:15 AM - 10:00 AM EDT (45 min)

Rekindling the Flame: Pathways to Passionate Leadership

- Yai Vargas, VP of Strategic Engagements, HACR moderator
- Daisy Auger-Dominguez, Chief People Officer, Board Member, Author, Auger-Dominguez Ventures

10:00 AM - 11:00 AM EDT (1 hour)

Chief Diversity Officer Roundtable

- Cid Wilson, President & CEO, HACR moderator
- Joy Fitzgerald, SVP, Chief Diversity, Equity & Inclusion Officer, UnitedHealth Group
- Ernest Adams, Chief Diversity, Equity & Inclusion Officer, Ford Motor Company
- Michael Matthews, Chief Diversity & Corporate Responsibility Officer, Synchrony

12:00 PM - 1:30 PM EDT (1 hour, 30 min)

HACR CEO Roundtable Luncheon

- Bertha Coombs, CNBC Senior Reporter moderator
- Lynn Martin, President, NYSE Group
- Paul Knopp, Chair and CEO, KPMG US
- Tamara Lundgren, Chairman & Chief Executive Officer, Radius Recycling

2:00 PM - 4:00 PM EDT (2 hours)

Forward Together: Strategic Insights from the 2024 HACR Corporate Inclusion Index™

- Dr. Gabriela Martinez-Stevenson, Quantitative Research Specialist, HACR moderator
- **Dr. Lisette Garcia,** EVP & Chief Operating Officer, HACR
- Yesenia Morillo, Senior Vice President | Global Diversity & Talent Management, Citi
- **Steve Oaxaca**, Sr Director Global Supply Management, Medtronic

- Robert Behar, Partner, Risk Management, KPMG
- **Sam Lalanne**, Chief Diversity Officer, Morgan Stanley

5:00 PM - 8:00 PM EDT (3 hours)

HACR Corporate Inclusion Index™ Awards Reception Dinner

The 2024 HACR CII Awards Dinner will celebrate companies that won the 2024 HACR 5-Star Awards in each of HACR's four pillars of economic reciprocity: employment, procurement, governance, and philanthropy.